2013. június 25., kedd

3.rész


Fizzy

 

Nagyon érdekelt a válasz,mert akkor meg tudnám hogy komoly-e a kapcsolatuk,de ahogy nézem öket.....össze vannak zavarodva.Egymást nézik hátha tudnak valami értelmeset mondani, vagy ...nincsenek is együtt?

-Ööö....hát az igazat megvalva ...-kezdte louis,de hirtelen kordult egy jo hangosatt a hasam.Na nemár ennek is jokor kel meg szolalnia!! -Várjatok mindjárt jövök csak szerzek valami ehetöt! ITT NE MERJ HAGYNI LOUIS!!-mondtam neki parancsoloan, de a végét elnevettem ,a fiuk is jot mosolyogtak rajtam.Indultam a keresésre de az ajtoban még vissza fordultam-Csak szolok :én támogatom a kapcsolatotokat!!-mosolyogtam a végén és mentem is .Nem zavar a tudat hogy Louis jár Harry Stylessel inkább...feldobb.Örülök hogy ha ök együtt boldogak és nem fogom szét válazstani öket ,sőt én melletük fogok álni és védeni öket ha kell.Mert szeretem a bátyám és ha ö boldog,akkor én is az vagyok. 
 
**

Mentem a folyosón és seholse találtam semmit! Általában szokott lenni a korházakban kaja adagolo(megj:nem jut ezsembe a neve,bocsi) de most seholse.......Ó,nézzenek oda mit látnak szemeim EGY KAJA ADAGOLÓ!!! Mosolyogva lépkedtem oda ,de nem én értem oda elsönek.Egy nálam magassabb ,szöke fiú állt elöttem ,és ahogy látom nagyon keresgélt valamitt .

-A fenébe!!Hol a francban van az a...?-hisztizett valamiért ,fogalmam sincs hogy miért.

-ÁHHÁ!!Szoval itt vagy!-szolt mögülem egy hang,ijedten ugrottam egyett és hátra néztem.Egy magas ,barna haju fiú  állt mögöttem és az elöttem állora mutatott.-Gondolhattam volna hogy kaját keresel Niall!!!-ekkor a szöszi is fel figyelt és mikor meg látta a mögöttem állot azt hittem hogy futásnak ered mintha üldözné vagy mi.

-Sz-szia,L-Liam.-mondta akadozva ,ugylátszik egy kicsit mintha félne töle.De várjunk....ojan ismerösek valahonnan de nem tudom honnan.Meg van asszem tudom már hogy honnan ismerösek!! Ök szoktak Harryvel zenélni és énekelni , de volt még egy srác is de annak nem jut eszembe a neve (mondjuk az övéik se) .Liam hangja hozott visza :

-Na gyere te éhen korász!Nem érünk rá erre ,még meg kell találnunk Harryt!

-Jo jo tudom ezt ,de ha nem kapok most rögtön kaját éhen fogok halni!

-Ezt mondtad 5percel elöbb is ,amikor pont kajáltunk!-erre nem birtam továb csendben maradni ,el nevettem magam,és igy észre is vettek.Csodálkozva néztek "ez mikor kerölt ide?" kivolt irva az arcukra hogy erre gondolnak.Nagy nehezen abba hagytam a nevetést és meg szolaltam: -Bocsánat,de elég vicces a vitátok,meg elnézést szeretnék én is venni még ma valamit mert a bátyám tuti itt hagy ha nem sietek.-kezdtem el megint nevetni , erre mindketten el mosolyodtak.

-Mi kérünk bocsánatot, már megyünk is .-a mondat végére Liam meg ragadta Niallt és tovább mentek,közben a szöszi sikitozott hogy "de éhes vagyok !ennem kell! éhen halok! engedj el !!",majd nem ojan volt mintha Louist és Harryt láttam volna ,nagyon röhelyesek voltak.Na de végre lecsaphatok a kaja adagolora!Meg szereztem amit akartam és indultam is volna vissza Harryékhez,csak egy bibi volt ezzel a tervemmel :elfelejtettem hogy merre van a kórterem!!! és ekkor nekem jött valaki.

 

Louis

 

Miután Fizzy ki ment nagy csönd telepedett ránk.A csendet én törtemmeg:

-Most...akkor...mi....együtt ...vagyunk?-néztem rá félve,párpercig néztük egymást és elnevettük magunkat.Ugyan hogy lehetnénk már együtt csak ma találkoztunk elöször és amugyis neki se lenne jo ha össze jönénk,amit kétlek,de mért is jönnénk össze?

-Nem tudom-mondta miután abba hagyta a nevetést és hangja szomorkásra változott.-Te vagy az elsö aki már egy nap allat jobban meg ismert mint akárki más,te vagy az egyetlen akivel többet nevettem mint akár kivel , és a legfontosabb-itt meg fogta a kezem és közeleb hajolt-te vagy az egyetlen akibe örülten bele szerettem!-erre meg csókolt.-És te vagy az egyetlen akit soha nem akarok el vesziteni!-mondta a csók végén,ezen el mosolyodtam ,és ö is.Hirtelen felállt az ágyábol engem meg rá lököt(megint) és megint csók csatába kezdtünk , most nem volt ki vagy mi ami meg akadályozna akármiben ,erre a gondolatra bele mosolyogtam a csókba.Keze a polom alá vándorolt, az enyém göndör hajában volt valahol.-Ezt igennek veszem!-sugtam a csókba.Már huzta feljebb a polom hogy levegye ,ami sikerült is ,de hirtelen kinyilt az ajtó és két számomra ismeretlen srác lépett be rajta, közben beszéltek:

-Na végre hogy meg találtunk hav......-kezdte a barna haju,de nem tudta befejezni mondandoját ,mert meg látta hogy Harry épp mit készülne csinálni egy ISMERETLEN FIÚval!!A szöszi nem értette hogy miért állt csak ugy meg ,de azonnal rájött mikor meg látta Harryt ,rajtam,polo nélkül,az ágyon!!

-Itt meg mi folyik???-tértek észhez és kérdezték egyszerre.

-Hát nem eggyértelmű??-kérdeztük vissza egyszere,egymásra néztünk (még mindig rajtam feküdt) és elnevettük magunkat.-Ne utánoz !!-már megint egyszerre mondtuk! Na erre már a nézök is el nevették magukat.Harry nagy nehezen le mászott rolam én meg vissza igazgattam magamra a polom, ami elég fura volt mert minden jelen lévö a felsö testemet nézte,TÉNYLEG MINDENKI!!A göndör az nem zavart had nézze, de a másik kettö meg már egymás szemét takarták el...öö..oké.Gondolom egypár .Mire vissza szenvedtem a polom ,Harry meg fogta a kezem és másik kezével át ölelte a derekam, kicsit zavarba ejtö volt....nekem.A másik "párnak" a szemei csak ugy pásztáztak minket, kezdtem félni,nem is kicsit.Ekkor a szöszi meg szolalt:

-Szia,Niall Horan vagyok, ö itt melletem Liam Payne.-mosolygott rám és felém nyujtotta a kezét.

-Louis Tomlinson ,örvendek a találkozásnak.-mosolyogtam vissza és kiszedtem a kezem Harry keze közül és meg fogtam Niallét, ö hirtelen magához rántott és szorosan meg ölelt.Kicsit meg lepödtem,Liam felé néztem ,ö meg csak mosolygott.

-Mindenkinek igy köszön.-világositot fel.Vissza öleltem és éreztem (nem tudom hogy hogy érezhettem de éreztem) hogy elmosolyodik,  és a keze is lejebb csuszott vagyis pontosan a hátsomra.Mikor meg éreztem hol jár a keze ugrottam egyet egyhelyben és csodálkozva néztem hátra, ahol egy dühös Liamet és egy szintén dühös Harryt láttam.

-Niall!!-szoltak rá egyszerre ,hirtelen megrándult egy kicsit és elengedett.

-Bocsi, nem tudom miért csináltam.....hasonlitasz egy kicsit Liamre!-nézett csodálkozva egyszer Liamre ,egyszer rám.

-Hm ,egy kicsit tényleg-szolalt meg hátulrol göndör barátom , csipömnél fogva vissza rántott és pont,pont az ölébe landoltam.

-Néha tényleg belehalnál ha egy percre is elengednél?-néztem rá mosolyogva,mert erre a mondatra még közelebb huzott magához.-Hm..ezt igennek veszem.-homlokom az övéhez érintetem és igy adtam egy puszit az orrára .

-Khm.....bocs hogy meg zavarlak titeket az enyelgésben , de vannak itt kicsik is.-hallottunk meg egy hangot de nem tudtam beazonositani hogy ki a hang tulaja.Hátra néztem és egy magas ,fekete haju srácot vettem észre az ajtoban és mellete meg ott nevetgélt Fizzy.De csak most vettem észre hogy nem csak nekünk szolt (mondjuk mi nem is enyelegtünk) hanem a Niallnek és Liamnek is.-Mi lesz itt élö porno?-mosolyodott el saját magán a fekete,én meg szerintem pirosabb voltam mint a gatyám.

 

Harry

 

-Zayn!! Csak hogy végre ide toltad a képed ,hogy vagy haver?-kérdeztem ,mert már csak öt hiányoltam innen.

-Jol,de ezt nem nekem kéne kérdeznem töled?-mosolyodott el és kicsit közelebb jött hogy üdvözöljön engem, Louis mikor ezt meg látta már állt volna fell hogy odébb mennyen ,de nem birt ,mivel jobban magamhoz huztam és ojan szorosan magamnál tartottam amilyen erösen csak birtam.Zayn már pont elöttünk volt és furcsán nézett rám.

-Nem mész innen sehova!-mondtam csak ugy egyszerüen, és egyik kezemet elvettem az ölelésböl és egy gyors ölelést váltva Zaynel vissza is raktam elözö helyére.-Amugy mizu srácok?-néztem rájuk kiváncsian ,közben állam Lou vállára hajtottam.

-Semmi, Harry semmi csak annyi hogy kb.1 orája lekésted az interwivet!!-monta Liam kicsit hangosabban a kelletenél.

-Francba ,el is felejtettem!

-Hát,látom találtál jobb elfoglalcságot is...-vigyorgott kajánul rám és louisra Zayn.Épp vissza szoltam volna mikor meg szolalt az egyik dalom zenéje,és mindenki a zene forrásához fordult .A zene Fizzyböl szolt vagyis a nadrágja zsebéböl.Gyorsan bocsánatot kért és kiment a "szobám"elé beszélgetni.Csönd telepedett a szobára és azt Zayn hangja törte meg:

-Amugy szia-nyujtotta a kezét Louisnak ,aki még mindig az ölemben volt,-Zayn Malik vagyok, te?-ugy mosolygott rá mint azokra a lányokra akiket általában felszed.

-Louis tomlinson,szia.-ráztak kezet és láttam hogy louis is mosolyog.-kérdezhetek valamit, zayn?-nézett az emlitettre kiváncsian.Ó egek ne kinoz már!!

-Mi lenne az?-mondta zayn, Lou erre felemelte a kezét és körbe mutatott.-Hogy birod ki velük egy szobában hogy ne ugorj ki az ablakon?-kérdezte nevetve ,erre a megjegyzésre el kezdtem csikizni,ugy pattant ki az ölemböl és egyenesen a földre esett....volna, ha Zayn nem kapta volna el.Louis  a melkasát le fejelte és meg probált a vállába kapaszkodni(mert ott érte el) , Zayn meg az egyik kezét fogta (mert azt fogtameg ellöször) és másik keze a csipöét karolta átt!! HÉ, EL A KEZEKKEL ,Ő AZ ENYÉM!!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése